2012. március 1., csütörtök

Sceletium Tortuosum - Kanna Magok - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó sceletium tortuosum (ismertebb nevén Kanna) magok. Egy csomag pontosan 20 magot tartalmaz. Aki vásárol, az kap tőlem a vásárlás után egy kis segédanyagot, hogy mit javaslok a növesztéséhez. Nem egy bonyolult növény, nem kell problémázni vele. Természetesen tekintve, hogy Dél-Afrikai,  azért vannak igényei...
Körülbelül 20-30 cm re nő, és használják különleges hatásai miatt. Fogyasztásának több módja is van, többek közt rágóba keverik, dohánynak használják, vagy teafűként. A magok Dél-Afrikából érkeztek. Azt mondják, hogy az idősebb magoknak jobb a csírázási esélyük. Az enyémek fél évesek. Kb 30-40% os a csírázási esélyeik, ez a legelején kevesebb lehet. De ha mindent úgy csinálsz ahogy javaslom, akkor simán kihozhatsz egy 70-80%-ot is.
WIKIPÉDIA:
A Sceletium hangulatjavító és szorongáscsökkentő hatással bír. A kietlen vidékeken, nagy távolságokat gyalogló pásztorok az éhségérzet csökkentésére is használták. Megfelelő menyiségben fogyasztva eleinte enyhén stimuláló, majd nyugtató hatású, némi eufóriával kísérve. A használók gyakran a másokkal való közelség érzetéről és meditatív állapotról számolnak be, érzékelési torzulások nélkül. Mások a tapintási érzékelés kifinomodását és fokozott szexuális érzékelést, valamint élénk, valósághű álmokat tapasztalnak. Ezen tulajdonságok miatt a sceletium az empatogén-entaktogén szerek csoportjába tartozik. Nagyobb dózisok részegítő és stimuláló hatást okoznak, majd szedálnak. Túladagolva idegesség, hányinger jelentkezik. A növény nem hallucinogén, és nincs dokumentált káros hatása.
Rendelés után amint megérkezett a pénz, egyből küldöm a csomagot. Nem kell várni rá heteket.
U. i.: A magok nagyon kicsik. Ezen nem kell meglepődni.  
 
 
 


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-19 00:34
. Sceletium Tortuosum - Kanna Magok - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése